over ons en ons bedrijf

Welkom in de webwinkel van Kapsalon Prophitius. Bedoelt om u nóg beter van dienst te zijn. Zodat u, als u alleen een product wilt kopen, niet perse naar onze kapsalon hoeft toe te komen.

Wij verkopen onder andere de Suripanal ® produkten van Dr. van Uden`s Cosmetica. Bestaande uit o.a. Berkenteershampoo, Alarzol, CML-complex, Vitamine E-cremé, Bodylotion en babyshampoo. Maar ook een flink aantal nevenartikelen, zoals REUZEL.

 

Om u een indruk te geven van wie ik ben, zal ik me even voorstellen:


Ik ben Laurens Prophitius (1979) eigenaar van Kapsalon Prophitius welke bestaat sinds 1951. In 1998 kwam ik als mede-eigenaar in de kapsalon van mijn opa en vader. Vanaf dat moment heb ik tal van vernieuwingen en veranderingen ingevoerd. Waaronder een website, maar een webwinkel ontbrak daar nog aan. Daarom hebben wij al in 2010 een webwinkel geopend. Nu, in 2018, is het tijd voor een geheel vernieuwde webwinkel. 

Gerrit Prophitius, de grondlegger van onze kapsalon, heeft jaren lang met Dr. van Uden samen gewerkt met de bedoeling zo veel mogelijk mensen te helpen met haar- en huidproblemen. De producten van SURIPANAL®  van Dr. van Uden's Cosmetica dragen hiertoe bij. Als u meer wilt weten van SURIPANAL® kijkt u dan even op onze website www.kapsalonprophitius.nl of neemt u even contact met ons op. Ook als u vragen heeft over de webwinkel. Telefonisch bereikbaar van di. t/m vr. 8.30 - 17.30 en za. 8.30 - 15.00 op nummer: 0318-591349. Wij zullen u dan zo goed mogelijk informeren.

 

Verder wensen wij u veel winkel plezier!